sâmbătă, 19 iunie 2010

Maraciuca

Trebuie sa fi auzit pana acum de acest cuvant "Maraciuca".Cel putin trebuie sa fi auzit de un sinonim al acestui cuvant,"Cilum","Nasoale","Americane" sau pur si simplu Cil sau inca una ... Plante Etnobotanice ... ha ha ha asta ma distreaza cel mai mult, hai sa fumam plante etnobotanice sa fim ciumegi !
Asta este de fatp subiectul acestui articol, cum se spune sau cel putin cum stiti ca se mai numesc asa zisele droguri legale, acele porcarii pe care unii dintre noi le fumeaza.
Sunt foarte putini care nu au incercat asa ceva sau care au cel putin un prieten care a incercat asa ceva si le-a povestit. Asa am ajuns ... Hm !
Si este posibil sa fi asistat la o discutie de genul ... "Mergem sa alergam ?" si astia care vorbesc sunt niste grasi care nu au alergat niciodata in viata lor ; sau "Ascultam ceva muzica?" Ha ha ha melomanilor ... "am luat niste haine, mergem sa le probam?" si mai sunt si veteranii care nu mai au nevoie de niciun cod pur si simplu "Hai ba mergem pe afara ?" si stiu ei ca nu au cum sa nu fumeze pentru ca asta fac de un an doi de fiecare data cand ies afara !
Este oarecum trist ca s-a ajuns aici dar asta e lumea in care traim si nu avem ce sa ii facem. Daca vrem sa schimbam ceva trebuie in primul rand sa acceptam ca asa stau lucrurile.

Sa ne auzim cu bine !

Adrian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu